fredag 24 april 2015

The environment and 'the perfect flight' /International Aviation and Climate Change

Filmerna i HD!

The environment and 'the perfect flight' 

International Aviation and Climate Change -- global solutions for a global industry 

Se även detta ...

klicka på den grå länken nedan !

http://flygspectrum.blogspot.se/2015/03/chemtrails-och-kondensationdstrimmor.html 

/

Håll dessa ord i minnet när man talar med tokstollar om sk "Chemtrails"

 

Desublimering och Sublimering 

 Vatten (H2O) kan anta olika aggregrationstillstånd såsom 1.) Vattenånga (gas)  2.) Flytande form (vatten) och  3.) som fast form som is eller iskristaller (snö).

Ett ämne som övergår direkt från gasform till fast form utan att bli vätska först, sublimerar. Exempelvis vattenånga som övergår direkt till iskristaller, utan att passerat "stadiet vatten". Deposition eller Desublimering är en process där ett ämne övergår direkt från gasform till fast form. Motsatsen kallas Sublimering kan också vara det omvända nämligen att ett ämne i fast form övergår till gas utan att bli vätska. Exempelvis kolsyresnö som är i fast form, övergår  direkt till gas (CO2)  vid uppvärmning utan att passerat stadiet vatten "flytande form". Sublimationspunkten för koldioxid vid normalt tryck ligger vid –78 °C. Det är helt enkelt så att ämnen som sublimerar har lägre kokpunkt än smältpunkt.

 

Och tänk om .....

...alla Världens piloter, Flygbolag, Flygvapen, Internationella Civila Flyg och Meteorologiska organisationer skulle få reda på att det inte finns k-strimmor längre, utan det är "konspiratoriska organisationer" som laborerat med flygplanens motorer istället. Därmed skulle vi ju aldrig mera få se några "vita sträck" efter flygplanen på himlen. Men det konstiga är ju att det bara är då och då, man ser dom, eller hur?

Jisses! Vilket liv, det hade blivit då , va?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar